Forum klanu DEATH POINT
oojj..... taka sobie . Wg mnie na wyróżnienie zasługuje henr!! Ileż to razy podczas długich nocnych seansów z henrem nakopywaliśmy masę dzikiego zwierza pałętającego się bez celu po arenie, tudzież pośrednich przelotnych przydupasów, którzy niesieni wyobrażeniem wielkości swego klanu, ośmielili się naruszyć naszą świętą arenę. Niejeden śmiałek musiał, mimo przewagi koksowej, ogromnego zaangarzowania, tysięcy stopów ogniowych na koncie i dopalaczy mięsistych, do dziury lotę palić. Zaiste powiadam Wam!! Ten gladiator jest wart najwyższych laurów!!
sulik dziekuje dziekuje troche zesmy namieszali ale do wyroznien to mi jeszcze daleko jeszcze jestem za slaby i to raczej ty ostatnio ratowalas moja dupe haha ale wazne ze sie swietnie bawi zreszta widzialem tez ze mozna na wszystkich liczyc i to nawet jesli znajdzie sie koks niwiadomo jaki napudzianowany to idziemy w ogien i juz i to cos co nas wyroznia wsrod innych klanow zreszta jak dobrze ucho przylozyc to slychac juz ze DP -to jest naprawde scalone
Podinspektor
Widzicie? jak sulik miał do nas przyjść to pisałem, że ten chłopak namiesza, że pokaże klasę, że będzie wzmocnieniem klanu , że aż miło. I jak jest? wiecej nie trzeba pisać Pozdro Sulik ciśnij tak dalej.
Zgadzam się z wami sulik to osoba ktura pomaga i to sporo nawet jak ktoś nie prosi dzisiaj dostał 150 k ale jutro dam mu więcej albo ktoś inny bo tyle co on zrobił to mało kto tu tyle robi i za to w klanie jest zapomoga i to w 100 procentach
Nadinspektor
jak 5tak slusze co piszecie to widze ze jest osoba warta zaufania wiec tez tak mysle ze kasa sie nalezy
Jak tak o mnie piszecie, to aż duma mnie rozpiera i się zawstydzam z lekka, ale nieładnie będzie, jak nie odpowiem na tak wiele wypowiedzi na mój temat. Rad jestem wielce mości współklanowicze, że mam zaszczyt wspólnie z Wami, po arenach się uganiać. Wiem jak wiele znaczy pomoc w klanie. Sam mogłem na nią liczyć od samego początku, gdy tylko drzwi do Death Point otworzyły się dla mnie. To właśnie dzięki takiemu wsparciu w szybkim czasie osiągnąłem to co mam. Wiem też, że jako iż należę do klanu, o mojej sile nie stanowią tylko parametry mojego wyposażenia czy level. Największą siłą jaką wszyscy dysponujemy jest jedność całego klanu. I nie ważne czy to jest 50 lvl czy 30... każdy z nas jest silny tak jak Death Point, a wszyscy dobrze wiemy, że jeżeli jedność to siła, to Death Point jest najsilniejszym klanem w Gladiatorach!!
Podinspektor
No właśnie i tego się trzymamy! DP POWER!
Posterunkowy
Pewnie choddzi Ci o qqryqu, mi też dużo pomógł.