Forum klanu DEATH POINT
Cześć!! Mam na imię Kamil i jestem z Krasnegostawu a chwilowo mieszkam w Lublinie. Mama 23 lata a mój komp chyba ze 100 więc tnie się cholernie ale razem mamy 123 więc.. . Pracuję jako przedstawiciel, elastyczne godziny pracy powodują, że na arenie można mnie spotkać o każdej porze dnia i nocy. Do tej pory biegałem, pływałem i jeździłem na rowerze, chodziłem na siłkę, czytałem dziwne książki, studiowałem, balowałem, słuchałem dobrej, ostrej i ciężkiej muzy, do tej pory... ale czego się nie robi dla klanu, nie?? Pozdrawiamm!!
Zbanowany
A ja jestem Wojtas dla przyjaciol Wariat, lat 23 zawsze usmiechniety zdrowo nakrecony, lubie piweczko dobra zabawe i doborowe towarzystwo, pochodze podobnie jak Kobieta kifazy z pomorza, studiuje w szczecinie i tu glownie imprezuje
Posterunkowy
Rudy jest jeszcze u nas czy nie bo chyba go dzisiaj widzialem w innym klanie???? Ja widzialem go w PL
Ostatnio edytowany przez -.Maxximus.- (2009-02-05 07:14:10)
Zdrajców to było sporo połowa z nich poleciała do GTW i SPG jak : fishburn, rudy,zoldan,sylwiga,ziomalmichał itp. najlepiej abyście ich zabijali bo np.taki fischburn ktury był 3 dni w klanie to wzioł srebro około 200k i dał noge do SPG bo przez jedną osobe kturej nielubiał z klanu
Zbanowany
trzeba stworzyc liste gdzie nie bedziemy spamowac tylko wrogow wpisywac
Posterunkowy
mam na imie piotrek mam 23 lata jestem zonaty za 2 miesiace dziecko.mieszkam w czestochowie
Moderator
hej ania a jaka to miejscowosc cio bo ja tez kolo wawy mieszkam
a ja mam 26:) mieszkam w blackpool (niedaleko liverpool!!)
slucham metalu (grrrrrrrrrrrrrrrrrrr umca aaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhhaaaaaaaaaaajhhh:P)
klanik loozik, podoba mi sie
aha najwazniejsze: jestem chamski i wredny czasem, taka swinia ze mnie, ale wychowana:P
tak ze wieci nie denerwujcie sie i nie obrazajacie jak cos glupiego dowale:P
Podinspektor
witajcie nowi, widzę że i zacna niewiasta do nas dołączyła spoko:) viking dobry metal to jest siła! Pozdro!