Nazwa forum

Forum klanu DEATH POINT

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2009-06-07 11:29:34

draco8

Moderator

Punktów :   

Zasady

Zasady zachowania się  na czacie na arenie

1. Polecenia moderatorów
1a. Należy słuchać poleceń moderatorów. 1b. Sprzeciwów nie należy prezentować publicznie, lecz w formie pisemnej wysłać do pomocy technicznej.

2. Język czatu
Językiem czatu jest język polski. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalne jest użycie języka angielskiego.

3. Spam / flooding
Spam i flooding wszelkiego rodzaju jest NIEDOZWOLONY. Naruszenia tej reguły będą karane banem na czacie.

4. Obrażanie
Obrażanie innych użytkowników na naszym czacie nie jest tolerowane. Jeśli ktoś Cię obraził, zgłoś to moderatorowi czatu lub administratorowi.

5. Zachowanie / ton wypowiedzi
Nawet podczas zażartych dyskusji lub kiedy się zdenerwujesz, zachowaj rozsądny ton wypowiedzi. Obdarzaj innych graczy i moderatorów takim samym respektem, jakiego oczekujesz w stosunku do swojej osoby.

Wypowiedzi rasistowskie, seksistowskie, polityczne i niecenzuralny język prowadzą do blokady bez ostrzeżenia. Decyzja leży w rękach moderatorów czatu.

6. Reklama
Reklamowanie produktów, innych stron internetowych lub tym podobnych NIE jest dozwolone.

7. Dane kontaktowe
Przekazywanie danych kontaktowych na czacie jest zabronione. Dotyczy to np. GG, Tlenu, Skype, MSN, Teamspeak IP, numerów telefonów, adresów itd.

8. Oczernianie klanów
Obrażanie klanów zalicza się także do obrażania i jest tym samym niedozwolone.

9. Reklama klanów
Reklamowanie klanów (także wezwania do wstąpienia) na czacie jest niedozwolone.

10. Pisanie wielkimi literami
Pisownia wielkimi literami jest na czacie niedozwolona. Wyjątek stanowią skróty nazw bractw.

11. Nazwa użytkownika
Jeśli moderator czatu da Ci możliwość wybrania sobie "nicka", wybierz taki, który nie obraża, ani nie denerwuje innych graczy (np. nick-frajer). Nicki rasistowskie lub wysławiające przemoc są oczywiście zabronione.

12. Pozostań anonimowy
Czat to nie miejsce na dane osobiste. Obowiązuje bowiem ochrona Twojej prywatnej sfery.

13. Zgłaszaj napastowania
Jeśli jesteś na czacie seksualnie napastowany, zrób zrzut ekranu i zapisz nazwę użytkownika, datę i czas. Możesz zgłosić to na policji. Policja może z naszą pomocą ustalić, kto Cię napastował i będzie stosownie postępować.

14. Powiedz "nie"
Nikt nie może zmuszać Cię do prowadzenia rozmowy, która jest dla Ciebie nieprzyjemna. Nie musisz odpowiadać, jeśli nie chcesz. Jeśli ktoś Ci się naprzykrza, zgłoś to u moderatorów czatu lub administratorów.

15. Spotkanie? - Nigdy samemu!
Ktoś z czatu/gry chciałby się z Tobą spotkać? Dobrze się zastanów, czy tego naprawdę chcesz i porozmawiaj o tym z rodzicami i przyjaciółmi. Wybierz ruchliwe miejsce i zabierz ze sobą przyjaciół, którzy będą w pobliżu. Pozostań w umówionym miejscu - niezależenie od tego, co Ci dana osoba obiecuje. Nigdy nie wiesz, kto będzie na Ciebie tam czekać.

Sądzimy, że każdy może przestrzegać tych reguł – tak więc prosimy o przestrzeganie ich, aby czat był dla nas przyjemnym miejscem.

#2 2009-06-07 12:50:19

Natasza2808

Młodszy aspirant

Re: Zasady

jej to juz nic nie wolno, a zapraszac do klanu to przez prywatne wiadomości mamy ??
Ale głupota normalnie.. bez tych modernatorów było tu o wiele lepiej ;/

#3 2009-06-08 17:24:05

sulik

«Bosmanmat»

Punktów :   

porażka. Napisałem ostatnio do Manormachine, żeby się czasem nie zesrał i mi kicka dali XD

#4 2009-06-09 15:36:44

adi803

Starszy aspirant

Punktów :   

jakie zwlaone zasady zal mi dupe sciska neimzona duzysz liter pisac lol.. boze naparwde jak ich nei bylo bylo lepiej

#5 2009-06-10 12:46:47

Roofi23

«Bosman»

Punktów :   

hehe sulik brehta..
Napisałem do Manormachine, żeby się czasem nie zesrał ;d;d dobre;d;d
ale najgłupsza zasady to chyba to ze niemozna z duzych liter pisac ;/ przeciez tego ucza na polskim nawte;d;d nie no zartuje ale jakis totalny zjeb ustalał te zasady

#6 2009-06-10 12:50:11

Roofi23

«Bosman»

Punktów :   

ide komus nawrzucam na czacie to moze mi bana wstawia

#7 2009-06-10 16:41:24

adi803

Starszy aspirant

Punktów :   

serio ile kiskow dodstalaes na ile ban?? i ban od DOgena czy pitt29 widzialem ich dzis na czacie i z 2innyc chyba

#8 2009-06-10 20:33:09

Roofi23

«Bosman»

Punktów :   

niechciało mi sie czekac bo jak długo niegram to potem mi sie długo ładuje;d;d

#9 2009-07-09 09:39:22

-DaneY-

Sierżant

Punktów :   

draco8 troche przesadziłeś z tym regulaminem z tymi dużymi literami, że nie można nimi pisać.
Troche jest to żałosne bo np. jak masz coś pilnego to piszesz dużymi i lepiej to widać.

#10 2009-07-09 11:34:23

qqryqu

Nadkomisarz

Punktów :   

DaneY myśl trochę to nie draco ustalił takie zasady tylko załoga gladiatorów czy jakoś tak, i te zasady obowiązują na czacie ogólnym na klanowym nie ma takiego regulaminu

#11 2009-07-09 15:24:34

Natasza2808

Młodszy aspirant

qq dobrze mowi możesz pisać sobie dużymi literami, ale nie zdziw sie jak później zostaniesz zablokowany i bedziesz musiał prosic modernatorów o ściągniecie bana.. zastosuj sie do tego bo tylko ty tu ucierpisz. a Draco nas ostrzegaa..

#12 2009-07-10 18:52:29

-DaneY-

Sierżant

Punktów :   

sory ja myślałem że to jest na czat klanowy

#13 2009-07-11 22:49:05

Pomagam

Starszy posterunkowy

Punktów :   

No No trzeba uważać na złodziei i ludzi którzy chcą się spodkać.

#14 2009-07-12 09:51:50

Arek9090

Sierżant

Punktów :   

bardzo słusznie że są podane takie zasady, będę starał się do nich dostosować

#15 2009-07-12 12:11:30

TOMASSO***

Posterunkowy

Punktów :   

Ja równierz popieram Moderatorów bo zasady sa po to aby je przestrzegac