Nazwa forum

Forum klanu DEATH POINT

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2009-03-20 20:02:25

bajka10114BFD47

Moderator

Punktów :   

tu prosze pisac swojom oferte na temat zapomogi dlaczego ile i poco :)

to jest miejsce gdzie morzna otrzymac zapomoge poza programem gluwnym prosze pisac ile hcecie ale z rosontkiem i naco rada rozpatrzy ale jak ktos bedzie suszyl glowe odpadnie wiec niema lityj sie cierpliwosc poplaca

#2 2009-03-20 20:07:50

emila

«Marynarz»

Punktów :   

Re: tu prosze pisac swojom oferte na temat zapomogi dlaczego ile i poco :)

Chcia³abym jakie¶ 250 tys.Na ulepszenie siekiery(mam 79lvl i nie jestem koksem)
mo¿e jak starczy to jeszcze ulepsze obronê.

#3 2009-03-21 06:25:18

cziczi

Starszy posterunkowy

Punktów :   

drOGI  KOMPANIE BRONI TO JA  TWUJ GERMEK UNIRZONY  DAJ MI 2 MILIONY SREBERKA BO JAK NIE TO MNIE KURWICA STRZELI JAK BEDOM MNIE DALEJ T£UC NA ARENIE  TE  2 MILIONY POTRZEBUJE NA TOPUR ZEBY T£UC IDIOTUW Z INNYCH KLANUW I PODNOSIC STATY NASZEGO   JESTEM W KLANIE NIEZAD£UGO  ALE GRAM  I CHCE POMAGAC TERAZ JURZ NIEKTURYM S£ABSZYM Z NASZEGO KLANU     PROSZE O POZYTYWNE ROZPATRZENIE MOJEJ PROZBY       GERMEK CZICZI

#4 2009-03-21 06:58:09

bajka10114BFD47

Moderator

Punktów :   

czi czi dostanie 2 m srebra na rozwuj 1 razowo jak cos prosze pisac morze znuw sie komus poszczesci

#5 2009-03-22 19:41:36

TomasReiro

Posterunkowy

Punktów :   

Witam.
Dawno niewchodzilem z powodow rodzinnych,ale teraz sie to zmieni,jestem w klanie dosyc dlugo 1,5 miesiaca,i niedostawalem prawie dotacji,prosilbym o duza naprawdze duza dotacje,chce pomagac innym,Dziekuje
Nasz klan jest bogaty wiec pare M nikogo nie zbawi.

#6 2009-03-22 19:53:18

Roofi23

«Bosman»

Punktów :   

Chcia³bym poprosic o ostatnia dotacje z klanu o wysokosci 2 mln musze ulepszyc sobie tarcze poniewaz mam s³aby lev.Gdy dostane dotacje bede silniejszy i bede mia³ wiecej oichrony wiec bede mog³ pomagac innym np. nowo dochodzacym do klanu .Przyciagna³em do klanu KAKASHIANGEL ktory jest silny i bardzo wzmacnia klan bo jest On koksem3 . nie zeby oto mi aby chodzi³o bo utrzymywa³em z nim kotakt tez zanim doszed³ do klanu ale zawsze to ma³y plusik. Nied³ugo mam 2lige i chcia³bym miec wiecej ochrony i byc przygotowany na nia. Jesli dostane zapomoge to bede mia³ na conajmniej 200lvl tarczy i bede mog³ isc do drugiej ligi z wiekszym powodzeniem ;]. Z góry dzieki i bardzo bym o nia prosi³ wspominam ze to ostatnia zapomoga o jaka prosze i beda leciec klanowi moje % i przekazywa³ na s³abszych ;d. Pozdro xD.I chcia³bym podkreslic ze jestem juz w klanie oko³o 3 miechow .

Ostatnio edytowany przez Roofi23 (2009-03-22 19:54:54)

#7 2009-03-23 15:12:25

draco8

Moderator

Punktów :   

roofi dostanie 2miliony jednorazowo na rowuj tak aby mug³ siê ulepszyæ

#8 2009-03-23 20:14:23

kaszalot12

Nadinspektor

Punktów :   

ja poprosze tak o milion jesli mozna na rozwuj by ulepszyc obrone
pomagalem innym i jestem aktywnym graczem 3 liga

Ostatnio edytowany przez kaszalot12 (2009-03-23 20:15:50)

#9 2009-03-23 20:50:42

HYDEPARK

Posterunkowy

Punktów :   

Proszê o dotacje 3mln na obrone.... ciê¿ko troche w 2 lidze. Pozdrawiam

#10 2009-03-24 01:00:44

Wacek123

Posterunkowy

Punktów :   

chcialbym wejsc do 2 ligi:) ale nie mam wszystkiego na max:( wiec prosze o zapomoge na uleprzenie.Z góry dzieki.nie wazne ile dacie byle bylo zeby lvle wyposarzenia  podniesc

#11 2009-03-24 01:08:14

sulik

«Bosmanmat»

Punktów :   

Hmm, a masz Wacek koksa 2?? Bo bez tego to i full w srebrze Ci nie pomo¿e.

#12 2009-03-24 10:50:10

-szczupi-

«Bosman»

Punktów :   -2 

Sulik Ty wogole spisz,post napisany po 2 w nocy,hehe,o tej godzinie to Ja tak kimam,ze nawet bomba by mnie nie obudzila

#13 2009-03-24 13:49:59

sulik

«Bosmanmat»

Punktów :   

Bo Ty jeste¶ m³ody Szczupi. Po 50 tce to ju¿ siê tyle nie pije wiêc i siê tak nie chce spaæ hehe. Nocki lubiê bo mam spokój i nikt mi nie siedzi nad bani± i nie katuje, jaki to ja durny jestem, ¿e tyle czasu po¶wiêcam na grê.... i tak mam to w dupie co kto mówi, ale skoro widz±, ¿e ich olewam to mogliby siê zamkn±æ. Co nie?? XD

#14 2009-03-24 14:09:56

-szczupi-

«Bosman»

Punktów :   -2 

Hahaha znam ten bol,ostatni week siedzialem w domu jak nigdy,bo nigdzie na impre nie poszedlem to masakra w domu byla,wyjdz po to,sprzatnij to,zrob to...ch** mnie strzelal,hehehe,takze wiem o co kaman Sulik,niestety tez tak mam jak Ty

#15 2009-03-24 16:53:30

sulik

«Bosmanmat»

Punktów :   

Ej, ale ja mówiê o wspó³lokatorach. Rodzice, ¿e maj± co¶ do powiedzenie, to ok. Ale co ku..a to obchodzi niemal obcych mi ludzi?? Ku..a nie maj± w³asnych problemów?? Sami siedz± ca³y dzieñ w domu i siê nawzajem wkurzaj±, jad± sobie i k³óc±, ja tam ich p....le a oni zawsze skomentuj± to co ja ku..robiê. Teraz s³ucham sobie DJ Hazel "we¿ pigó³kê" i kurwa naprawdê, wesz³a taka jedna i mówi, ¿ebym to wy³±czy³ bo pierdó³ s³ucham. W dupie mam co ona gada, ale ch...j mnie strzela. Szkoda, ¿em gentelmen i ¿e jej jeb...±æ nie mogê. Na jak± cholerê otwiera paszczê, skoro nie ma nic sensownego do powiedzenia? Z reszt± ona ocenia ludzi swoj± ograniczon± miar±. To co ona robi, nie mo¿na komentowaæ, a ona ku..wszystko skomentuje. Mieszka ze mn± jeszcze kumpel z podstawówki, czasem sobie pogadam jak prawdziwi machos, a ona siê wpir....a jak ch...j i skar¿y jego dziewczynie jeszcze. Co j± to obchodzi i po co siê wtr±ca, i jakim kur..a prawem pods³uchuje? Co za ku...a. Wiecie co?? Nerwy mi pu¶ci³y. Pato mia³ racjê...

Stopka forum

RSS