Nazwa forum

Forum klanu DEATH POINT

#1 2009-02-02 23:00:22

kruszek84

Sier¿ant

Punktów :   

Poznajmy siê trochê:D

Mam na imiê Piotrek mam 25lat i jestem z okolic Bia³egostoku. Gra³em w sporo gierek online i by³em w niejednym klanie. W sumie nie mia³em za bardzo jak grac ostatnio ale postaram sie teraz zeby byc chociaz t± godzinke dziennie i cos do klanu wnosic.

#2 2009-02-02 23:12:56

bajka10114BFD47

Moderator

Punktów :   

Re: Poznajmy siê trochê:D

i tak trzymaj kruszek to dostaniesz zapomoge i og³osimy cie jako trzeciego ze s³awnych na forum:)

#3 2009-02-02 23:15:17

bajka10114BFD47

Moderator

Punktów :   

bajeczka mam na imie beata mam 21 lat pracuje i studjuje i staram sie jak najwiecej czasu spedzac grajac i pomagajac ca³ej grupie aby osiagnac sukces w death point:) a i zapomnia³am dodac mieszkam 30km od warszawy

#4 2009-02-02 23:54:52

henr

Starszy sier¿ant

Punktów :   

Witam wszystkich mam na imie Heniek  mam 41 lat no i chyba powiecie ze jestem troche za stary na takie zabawy mimo iz jestem od niedawna w klanie to powiem tylko jedno jesli dalej moge zastac jako powiedzy taki wasz dziadek chyba ze jest ktos starszy to zostane mimo iz jestem slaby bo mam dopiero 31 lvl moze na niewiele sie nadam z moja sila ale zawsze moge choc troche namieszac a co do walki to zawsze mozna na mnie liczyc jesli bede akurat w grze - pozdrawiam wszystkich

#5 2009-02-03 00:26:25

holdem

Starszy posterunkowy

Punktów :   

Mam na imie Kamil mam 19 lat i zamiast uczyæ siê do matury gram w gladiatorów ..
no ale co tam. Obecnie mam 37lvl (w 5dni dopiero w 3 lidze)
my¶³e ¿e idzie mi w miarê szybko i nie mam zamiaru pzrestaæ ^^
pozder

#6 2009-02-03 05:57:31

wojtas5891

Zbanowany

Punktów :   

henr swoj ziom jestes :-) niczym sie nie przejmuj, podrazujemy i Twojego gladiatora, tylko badz z nami i graj z nami :-) i nie przejmuj sie jak czasem gadamy od rzeczy i bedzie gitara:-) fajnie ze jestes.

#7 2009-02-03 08:02:32

haszyszak1

Podinspektor

Punktów :   

ok jak tak,
Ja jestem Marcin, mam 24 lata, ¿onaty z mi³o¶i bezdzietny, wraz z ¿on± prowadzimy biuro kredytowe w Krasnymstawie (gdzie mieszkamy) woj. lubelskie. Ostatnio klientów jak na lekarstwo wiêc mogê sobie pograæ Lubiê sport, muzykê (przede wszystkim ciê¿k±, ale nie tylko) i oczywi¶cie gry komputerowe.
Heniu ja z twoimi rówie¶nikami pracowa³em, aby wiêcej takich ludzi w klanie;). Gdyby kto¶ chcia³ co¶ wiêcej o mnie wiedzieæ pytajcie! moje gg 5892802.
DP POWER!

#8 2009-02-03 08:28:18

Patoshic

Administrator

Punktów :   

No to ja przy was to jestem, jak to mówi jedna reklama "ma³y miki" mam dopiero 17 lat, pilnie uczê siê w liceum  i z niecierpliwo¶ci± czekam na swoj± osiemnastkê, po za tym mieszkam na ¶cianie wschodniej dok³adnie w Bia³ej Podlaskiej. Mam nadzieje ¿e nie bêdê musia³ mówiæ do WAS na pan, pani. Pozdrawiam

#9 2009-02-03 08:50:25

krzysztg

Starszy sier¿ant

Punktów :   

Ja mam na imiê Krzysiek mam 29 lat mieszkam w Sosnowcu (woj.¦l±skie) pracujê w firmie spedycyjnej w wolnych chwilach pogrywam sobie w Gladiatorów.Pozdrawiam wszystkich klanowiczów

#10 2009-02-03 10:52:24

draco8

Moderator

Punktów :   

Widaæ ze jestem najm³odszy z klanu mam na imiê Draco nielubie podawaæ swojego imienia ale mozecie na mnie muwiæ jak wam lepiej mieszkam w Gliwicach (woj.¦l±skie) W wolnych chwilach jak niemam kary to gram w Gladiatorów2 i wkuwam jêzyki  na te ...olimpiady ale zucilem to i mam to gdzie¶ wiêc poniedzieli bêde mial wiêcej czasu na granie .Tylko nie my¶lcie sobie ze jestem jakim¶ kujonem ktury w wolnych chwilach wkuwa ³acine i greka poprostu niechce mi siê zdawaæ  tych testów na koniec gimnazjum a pozatym to nudne tak zawalaæ noce aby wygraæ jaki¶ konkurs masakra niepolecam.Pozdrawiam

#11 2009-02-03 11:35:43

-.Maxximus.-

Posterunkowy

Punktów :   

cze wszystkim! wczesniej znaliscie mnie jako buusoola i jak sie troszke dopakuje to pewnie wroce do tego niku! Bartek 25 lat Poznañ

#12 2009-02-03 11:48:04

kifaza

Zbanowany

Punktów :   -9 

mam na imie Krzysiek/Dagmara.mam 23/21lat  (wtajemniczeni wiedza o co chodzi ;P).mieszkam w liverpool ale pochodze z mazor/pomorza. kocham moj klan i dalej bede za niego oddawal zycie na arenie.DP RULEZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!

#13 2009-02-03 11:49:57

kifaza

Zbanowany

Punktów :   -9 

w sumie razem mamy 44lata wiec jestem najstarszy!!! ;PPP

#14 2009-02-03 12:22:39

haszyszak1

Podinspektor

Punktów :   

tak kif wynika z tego, ¿e jeste¶ 44letnim obojnakiem z narz±dami p³ciowymi kobiety i mê¿czyzny. Nie¼le! Takiego kozaka to nikt w klanie nie ma:)
i kto nam kicnie:) Ciesze siê brachu, ¿e podj±³e¶ dobr± decyzjê. Ja za ciebie i reszte klanu te¿ oddam ¿ycie bo o to chodzi, by³e¶, jeste¶ i zawsze bêdziesz wzorem dla reszty klanowiczów! AVE

#15 2009-02-03 13:09:52

bajka10114BFD47

Moderator

Punktów :   

ja w sumie mam 45lat bo arek ma 24 a ja 21 lat ,i chyba jestem najstarszym klanowiczem hehe:)ciesze cie ze w koncu sie tu cos dzieje,i sie zgrywamy nareszcie

Stopka forum

RSS