Forum klanu DEATH POINT
Posterunkowy
Szczupi wracaj do nas tworzymy Nowa Potege Polskich Gladiatorow
Aspirant
no 3ba bo wrogowie sa do mnie pokojowo nastawieni a sojuszicy- hm roznie bywa ;/ ogolnie przyciagam brzydactwa co mnie chca lac )
Aspirant
uwaga na GUMy!!!!!!!! szfaby daja niby do bicia boty a z nienacka ataqja. chca III wojne szfaby robic....
Aspirant
zauwazyc sie da rowniez ze z innych klanow sie kreca jak do pokoju a jak podejdziesz blizej to lubu du ;/ taka postawa eh. >$< jakos tak ZIOMEK BARDZO chce lac uwaga w 3 lidze na niego nie odpisze nic... trudno dednalem go nie pomogly slowa by mnie zostawil ( wodzem podobno jest klanu hahaha)
Aspirant
sorki ^$^ to raczej ziomka klan. z ltm wczoraj mnie zaatakowal master napisal sorki po czasie,,, kuzwa nie widza ze zolte kolo czy specjalnie to robia?!
Podkomisarz
czy ktoś mugły napisać jakie mamy pokoje a jakie wojny ?? dawno nei grałem wiec neiwiem nawed co sie dziej w klanie heh
Aspirant
napisze kto najczesciej ataqje: W/K. W.W. LTM IT GUM DK2 >M i rada nie ufajcie nikomu na podpuche wystawiaja boty albo sie kreca do pokoju a znajda buty i trach ciach ;/
Podkomisarz
wiem ja bije W.W. nieraz już goscie od nich zajeba***
Aspirant
nie wiem jak juz grac mamy soje z DK2 i DK a oni ataqja!wqrwia to czesto jak jesat pokoj a oni rach ciach