Nazwa forum

Forum klanu DEATH POINT

#16 2009-07-06 10:12:41

-szczupi-

«Bosman»

Punktów :   -2 

Re: Wojny

To co sie u was dzieje to pikus,bo u mnie w klanie to wszyscy mnie atakuja,sojusznicy i Ci z pokoju,a najlepsze jest to ,ze mi pomagaja paragrafy z ktorymi mam wojne...

#17 2009-07-06 15:53:38

Spart/Vers¤™

Posterunkowy

Punktów :   

Szczupi wracaj do nas tworzymy Nowa Potege Polskich Gladiatorow

#18 2009-07-07 00:17:27

jakleci.arti

Aspirant

Punktów :   

no 3ba bo wrogowie sa do mnie pokojowo nastawieni a sojuszicy- hm roznie bywa ;/ ogolnie przyciagam brzydactwa co mnie chca lac )

#19 2009-07-08 16:15:20

jakleci.arti

Aspirant

Punktów :   

uwaga na GUMy!!!!!!!!  szfaby daja niby do bicia boty a z nienacka ataqja. chca III wojne szfaby robic....

#20 2009-07-08 16:17:53

jakleci.arti

Aspirant

Punktów :   

zauwazyc sie da rowniez ze z innych klanow sie kreca jak do pokoju a jak podejdziesz blizej to lubu du ;/ taka postawa eh.  >$< jakos tak ZIOMEK BARDZO chce lac uwaga w 3 lidze na niego nie odpisze nic... trudno dednalem go nie pomogly slowa by mnie zostawil ( wodzem podobno jest klanu hahaha)

#21 2009-07-09 13:28:56

Natasza2808

Młodszy aspirant

Czyli wojna z nimi jak dobrze zrozumialam ??

#22 2009-07-10 09:43:51

jakleci.arti

Aspirant

Punktów :   

sorki ^$^ to raczej ziomka klan. z ltm wczoraj mnie zaatakowal master napisal sorki po czasie,,, kuzwa nie widza ze zolte kolo czy specjalnie to robia?!

#23 2009-07-10 11:24:35

Domini$

Sierżant

Punktów :   

Ja jak najbardziej popieram Natasze ... Klany zagraniczne są agresywne silne Ale takze pomagaja czasami !
Klan TTS -wszyscy chyba go znaja- jest bardzo silny.Co wy na to zeby wynegocjowac przymierze z nimi ?
TTS - The Turk Soldiers

#24 2009-07-11 15:27:42

Mazanowski70

Podkomisarz

Punktów :   

czy ktoś mugły  napisać  jakie mamy pokoje a jakie wojny ?? dawno nei grałem wiec neiwiem  nawed  co sie dziej w klanie heh 

STEFAN I PRZYJACIELE 
http://www.virango.pl/content/stefan-i-przyjaciele                                                                                                                                                                                                                                            Kha-Beleht, Mazanowski70

#25 2009-07-12 08:43:18

jakleci.arti

Aspirant

Punktów :   

napisze kto najczesciej ataqje: W/K. W.W. LTM   IT  GUM  DK2  >M   i rada nie ufajcie nikomu na podpuche wystawiaja boty albo sie kreca do pokoju  a znajda buty i trach ciach ;/

#26 2009-07-15 14:42:02

Mazanowski70

Podkomisarz

Punktów :   

wiem  ja bije W.W.  nieraz już goscie od nich zajeba***

STEFAN I PRZYJACIELE 
http://www.virango.pl/content/stefan-i-przyjaciele                                                                                                                                                                                                                                            Kha-Beleht, Mazanowski70

#27 2009-07-15 19:04:07

jakleci.arti

Aspirant

Punktów :   

nie wiem jak juz grac mamy soje z DK2 i DK a oni ataqja!wqrwia to czesto jak jesat pokoj a oni rach ciach

Stopka forum

RSS