Forum klanu DEATH POINT
Gdy wszystko się zaczyna rozwijać ładnie pięknie nagle się dowiaduje że hyde zrobił mnie w bambuko, potem że mamy szpiega, a teraz że Szczupiem się znudziło. Po prostu tego nie rozumiem. Nie chce szpanować czy coś ale gram w tę grę sporo czasu, na przełomie stycznia i lutego miałem już 3 koksa, 2 ligę itp. Zapraszały mnie najlepsze klany sp czy wtedy jeszcze mocne H_A, ale założyłem trochę wcześniej swój klan, który miał być tak budowany aby uniknąć tego czego byłem świadkiem wiele razy. (Chodzi mi o rozpadanie się i przechodzenie z jednego do drugiego klanu). Mogłem wtedy rzucić mój klan i ganiać w 2 lidze z niezłym wsparciem. Dziś Szczupi mówi fanie było ale się skończyło. Szczupi nigdy nie brał zapomóg i broń Boże nie chodzi mi o wyprowadzanie kasy z klanu (co się tyczy hyde), ale o to że błędnie myślałem że szczupi chce budować nasz klan. Ciekaw jestem czy to była Twoja decyzja czy kusili cię z SP, wydaje mi się że chciałeś iść do mocniejszych, do tych którzy są wyżej w rankingu. O TS raczej nie chodziło, bo będąc u nas mogłeś kożystać z TSa Sp.
Jeśli ktoś chce odchodzić drzwi stoją otworem. Szczerze mówiąc żadne odejście mnie już nie zdziwi.
To byla tylko i wylacznie Moja decyzja,wiele rzeczy na to mialo wplyw,nie lubie poprostu jak ktos mnie obgaduje i mi mowi komu mam pomagac,a komu nie,wiesz Pato,rozumiem Ciebie naprawde i tak jak mowie nikt mnie nie namawial,czy chcialem isc do mocniejszych,no moze po czesci tez ,nie chce Cie oszukiwac,bo chce byc z Toba szczery,klan DP jest tez bardzo mocnym klanem,tak naprawde jedna rozmowe przeprowadzilem z osaba na SP i to tez zawazylo,pozatym pewne sprawy zaczely sie troszke komplikowac w klanie i stwierdzilem,ze lepiej bedzie opuscic klan bez klutni...nie chce mowic kto co i jak,bo nie jestem jakas osoba co strzela z ucha,byc moze to byl Moj blad,wczoraj po rozmowie pisemnej z Senti,naprawde zastanawialem sie czy dobrze zrobilem,mysle,ze to byl dobry wybor,Pato i chyba nie bedziesz mial mi za zle,bo jeszcze nie powiedzialem ostatniego slowa i napewno wroce do tego klanu:D
mi to sie tego naszego klanu juz zal robi, gdy nagle wychodzimy coraz dalej na prowadzenie wszysystko sie jebie i to totalnie. a to jeden nas ojebał z sary a to szczupi odszedł z klanu. ja niewiem co to sie dzieje wogole az niechce mi sie pisac na ten temat . A to do reszty: nie mozemy sie poddawac musimy dotrwac do konca aż odbudujemy znowu klan w siły i zaczniemy znowu piąć się w gore.zgadzam sie z Mazą zal mi szczupiego bo to on był tutaj jednym z najlepszych a nawet był w radzie. rozumiem zeby sobie poszedł taki hyderpak czy inny zjeb ale nie szczupi to on bardzo wzmacniał nasz klan i był twardzielem.tyle mam do powiedzenia dopiszcie cos swojego. Nasz klan spada na psy coraz bardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roffi nie masz racji,ze spada na psy,podjalem taka ,a nie inna decycje,powiedzialem,ze klan bede wspierac zawsze,a co do Pato to jest zajebistym przywodca i co ja moge powiedziec,zeby uwazac ze srebrem,Hydeprak za to u mnie jest stracony,Roffi nie ma co sie lamac tylko trzeba brnac do przodu,wiec nie lam sie i badz twardy i Ja tez zgadzam sie z Twoim zdaniem,kazdy ma prawo napisac Swoje zdanie
Kur** Pato,ale z drugiej strony brakuje mi tego klanu i nie wiem czy nie wroce spowrotem,jeszcze wczoraj jak z Adim pisalem,niby sie z nim klucilem,ale jak mi napisal,ze brakuje mu mnie i ze przeprasza za wszystko,to az sie lezka w oku zakrecila,jednak chyba za bardzo jestem przywiazany do tego klanu,tak sie teraz zastanawiam... Pato z gory bym byl wdzieczny jak mi doradzisz,w tej chwili jestem za powrtotem do DP!!!!!!
Podinspektor
Pato jesteś w klanie najdłużej ( to jasne :0 ) , ale ja też już tu trochę jestem myślę, że obaj możemy uspokoić naszych drogich kolegów. Nie martwcie się, zawirowania były, są i będą, ważne, żeby nie zachwiały klanem, trzeba dalej robić swoje, zobaczycie bedzie dobrze, a Hydepark? Jest symbolem! Czego symbolem? Gówna pod stołem! Dp Power!
Niom Mazi,mialem taki leciutki kryzys i nie wiem co mnie wzielo,odszedlem 2 dni temu do Sptm,nie powiem,ze mnie namawiali na to,ale teraz sie zastanowilem i po rozmowach z osobami z klanu chce znowu wrocic do DP,nie ma to jak w DP,2 dni w innym klanie mi wystarcza,tutaj mam wiecej do zrobienia i tak jak powiedzialem,chce, zeby to byl najsilniejszy klan w Polsce i bede dazyc do tego...teraz musze poczekac na Pato i on mi doradzi co i Jak
szczupi, wiesz że ty i twoja pałka jest nam bardzo potrzebna!!!! Jest mi trochę głupi za to co wcześniej napisałem bo uświadomiłem sobie że dajesz nam bardzo dużo a tak niewiele otrzymujesz w zamian. Jeśli uważasz że Twoje miejsce jest w DP, to wiedz że zawsze jesteś u nas mile widziamy!!!
Heh!! Naprawdę podziw i szacun dla Ciebie Szczupi. Wiem co to znaczy przywiązanie do klanu bo jestem w DP od początku i nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby opuścić ten klan i udać się do jakiegoś innego, chociażby silniejszego.. pomijając rozmyślanie o połączeniu z H_A XD. Skoro jestes z powrotem z nami Dobra Nasza!! XD Dobrze jest mieć w kalnie kogoś takiego jak Ty. Zdrówka na arenie Bro!!