Forum klanu DEATH POINT
No wreszcie cos optymistycznego a juz myslalam ze w Was zwatpie chlopaki ...Mi proponowano przejscie do innych klnow ale nie zdecydowalam sie na to bo DP bylo pierwszym i jedynym klanem ktory dal mi szanse jak bylam na 28 lvlu i dzieki temu poznalam fajna ekipe Trzymajmy sie razem bo w DP sila
Hehe Pato dzieki
Hmm ale jedno male ale :
zal sciska jak ktos prosi o pomoc ide pomagam jak moge ale jak prosze o pomoc bo jedzie na mnie trzech gosci w dodatku z ITA to 4 obecne osoby z DP na to nie reaguja... Mamy sie wspierac pomagac.. Teraz sprawa taka skoro ja nie moge na nich liczyc to jak mam zareagowac jak oni kiedys poprosza o pomoc???? Ludzie zastanowcie sie co dla Was znaczy DP i albo badzcie godni w Nim byc i pokazcie ze Wam zalezy albo droga wolna... to tyle..
W DP SIŁA
Hahaha dobre Mazi,ja niedawno chodzilem sobie po arenie i miecho wzialem i podbil do mnie iNtel i jakis Lisekjunior,obydwu szybko rzowalilem,hahahah,na miechu powiem CI,ze jak jestem to uciekaja przede mna koksy z czerwona gwiazdka ,Ja pamietam jak mnie w 3 lidze ten lisekjunior ubijal,na 3 hity chyba,w 2 zreszta tez,a ostatnio padl chyba po 4 uderzeniach ,intel tez
Nie jest taki mocno jak by sie wydawalo,jak sie ma max ze zlota bron i sie miecho wezmie to sporo osob nie ma szans,wczoraj wzialem miecho i zaatakowal mnie z PLL ten caly wredota,dostal ze 4 strzaly i cala energie mu prawie zabralem i zaczal uciekac,a potem do mnie podbil jakis Gregorius z Pll i to samo bylo,ale jak juz trzeci podbil to mnie ubil,heheh,smieszni sa Ci z PLL,bo teraz na arenie to param sa
no dokladnie,ze sa wyzej w rankingu to co,dla mnie to jest smieszne jak wyskakuje jakis z PLL i widzi mnie na bialej gwiazdce,to co tam moze mnie ubic ,a tu za chwile spiepsza jak dosatanie strzalow pare,bo na Swoja obrone tez nie moge narzekac ,mam juz ponad 200
Posterunkowy
Arcangelia to jest nazwa tego klanu.
Maja wojne ze wszystkimi poniewaz klan IT. zaatakowala przywodzce ??? i reszta ALIANSU poszla za IT.