Forum klanu DEATH POINT
Podinspektor
Chciałbym poruszyć pewnien bardzo ciekawy temat. Oczywiście chodi o naszych przyjaciól z GTW, od czasu jak zrobili sobie paru koksów poczuli się wyraźnie zbyt mocni, pomijając fakt wczorajszej bitwy, a także innych zatargów na arenach pojawia się fakt bezczelnego Chamskiego szydzenia z całego naszego klanu. Zwłaszcza przez idiote intela, który mocno się udziela. Póki co nie widze by ktoś z kierownictwa GTW się wypowiadał, ale sam fakt , że z szyderczym uśmiechem przyjął do GTW zdrajcę laskę 202 już cos znaczy.
Patoshic, Bajka bardzo was proszę wyjasnijcie temat na najwyższym szczeblu z GTW, niech się wypowiedzą na ten temat.
Nie możemy pozwolić , żeby nas obrażali.
Banda Łachów!
Chociażby m mnie miał intel zabijać i upokarzać będe się z nim bił, ale temat relacji między klanami jest do omówienia i ewentualnego uspokojenia.
Sa w GTW ludzie , którzy nie robią wiochy i sa w porządku, ale oni są w mniejszości.
Wszyscy czekamy na informacje.
Pozdrawiam
Ave DP POWER!!!
głową muru nie przebijesz... Jedyne co mogę zrobić to porozmawiać z Arestanem i zaapelować do normalnych graczy z GTW o szczyptę rozumu. Sojusz nie wchodzi w grę bo nikt nie będzie go respektował. Apeluję również do naszych mądrych klanowiczów o to aby nie odpowiadali na głupie zaczepki
Jestem za Patoshicem .Sami tez powinniśmy dawać dobre zachowanie bo to wkońcu świadczy o nas samych i o klanie ignorujcie te zaczepki od innych .Mam nadzieję ze arestan coś zrobi bo z osobami z GTW to się nie da gadać normalnie są wyjątki ale to takie ze albo raz to wezmą albo nie .NIECH ŻYJE DP !!
Podinspektor
Macie racje, ja kurde dzisiaj dałem się sprowokować i troche po intelu pojeździłem, więcej tak nie zrobię. Ale i zasłużyło mu się Posrana sytuacja, arestan tam ma jakiś posłuch? Bo to tak wygląda jakby oni go nie słuchali, albo jakby on ich namawiał, żeby nas cisnąć. Tak czy inaczej trzeba na nich uważać, a juz jak ktoś słabszy zobaczy intela to możecie być pewni, że zaatakuje, od razu wołajcie mnie , stawię specjalnie dla niego. Inna sprawa, że on rzadko chodzi sam, lubi kozaczyć, ale jak ma kogos kto go uratuje... wiecie taki młotek z deczka:) POzdro DP:)
Starszy posterunkowy
Wszyscy wiedzą jaki jest Intel wielki cwaniak , słaby gracz
P.S zanim weszłem do tego klanu miałem kilka starć z nim i zawsze gociu dostawał teraz ma koksa2 i jeszcze bardziej zadziera , ale dam już sobie z nim spokój
Zbanowany
wicie a ja tylko prosze o jedno
zaznaczcie mi te .............. na czerwono, zebym z daleka juz ich widzial