Forum klanu DEATH POINT
Posterunkowy
Witam wszystkich chcialbym przedstawic wizje klan ]DP.Mam taki pomysl zeby robic pokoje i przymierzqa tylko z klanami polskimi a nie jak reszte polskich klanow trzyma z zagranicnymi klanami. Mysle ze gracze poradza sobie bez sprzymierzencow z zagranicy.Prosze o ocene pomyslu Pozdrawiam Spart
Młodszy aspirant
mi sie wydaje że pokoje i sojusze z zagranicznymi czy z polskimi klanami nie robią różnicy..
ACZKOLWIEK CZESTO SIE ZDARZA ZE ZAGRANICZNY KLAN JEST LEPSZY OD POLSKIEGO
dla mnie sojusze i pokoje powinny byc wtedy kiedy oba klany tego chca bez znaczenia czy to polskie czy zagraniczne
Posterunkowy
Wiesz jak checie ja zdanie na temat sojuszy zagranicznych mam zle zdanie po pierwsze wiekszosc graczy tych lepszych nieprzestrzega sojuszy a klan nie wywali dobrego gracza.
Pomyslcie o tym po co nam zagraniczne klany .
Zrobmy klan na podobienstwo PARAGRAFOW sojusze z dobrymi polskimi klanami jak SPICY
Młodszy aspirant
tak tylko że Paragrafy to klan zagraniczny a ja chcialabym z nimi soja ponieważ pomagaja takim gladiatorom jak ja..
A SPICY jest mocne ponieważ ma sojusze nie z polskimi a z zagranicznymi klanami..
Weź pod uwage Spart że żaden dobry polski klan nie zrobi sojuszu ze slabszym klanem polskim..
Aspirant
sulik taka nasza mentalnosc nie potrafimy sie zjednoczyc bo kazdy podkrada sfinie itd nawet sojusznicy i dlatego tak jest nie inaczej. a szkoda chcialbym zobaczyc all polskich graczy ajk dokladaja turekom lub szfabom ;p
Młodszy aspirant
ja tam nie kradne chyba że widze ze wojne mamy to wtedy czasami sie skusze
po za tym lubie klany zagraniczne.. wiekszość z nich mi pomaga jak np. paragrafy
Aspirant
jak jescze raz ltm czy jakos tak mnie zaataqje to oddam sojo niby mamy ;/
Posterunkowy
tz przymierza z zagranicznymi klanami sa dobre zawsze pomagali i mysle ze dalej beda pomagac