Forum klanu DEATH POINT
Aspirant
Prosze radnych o wpisywanie swoich przemyslen i rad.po paru dniach juz nie bedzie po3bny czat z all uzytkownikami bo taki nie dojdzie do sqtq ze wzgl na brak czasu uczestnikow o danej porze dnia.
Młodszy aspirant
dokladnie zgadzam sie z QQ wal smiało z pytaniami zawsze Ci ktos odpowie )
Aspirant
co zrobic by w klanie mozna bylo sciagac podatek od zlota?
pieknie wymyslilem jak mozna by bylo szybko zlotko na k3 lub bron ze zlota zdobyc ale kuzwa zlotak nie opodatqje sie ;/
zdenerwowany arti
Nic nie można zrobić. Jest możliwość przekazywania jedynie srebra. Twórcy gry nie zgodzą się na przekazywanie złota bo odeszłaby im kasa, którą ludzie wysyłają w smsach lub przelewach, żeby to złoto zdobyć, a mówię Wam, że to horendalne kwoty są. POZDRO!!
Aspirant
bo jakby mozna podatki sciagac od zlota to wymyslilem juz i po paru dnaich bymmial sporo zl na bron heheh
Normalne ze nie mozna zlota oddawac, bo nie po to zapierdalam po arenie zeby komus na k3 zbierac, wiec nawet jakby mozna bylo zloto oddawac to i tak nikt by nie oddawal tylko wolal by w siebie zainwestowac, normalne chyba?? Ale na szczescie zlotka nie mozna pobierac i bardzo dobrze ;]
Aspirant
qq ale pewnie nie pomyslales ze za 445pln mozna qpic rabat 25% na naprawy i qpno za zloto ;p z naramiennika mas zna czysto 35k zl )
pomyślałem ale nikt nie kwapił się przelać mi tej kasy
może potem zakupie jak nazbieram na tarcze a narazie mam 205 baniek obrony
i nie wiem co się stało ale muro przestał bić mnie może pomyślał że jednak kawał czasu w jednym klanie byliśmy to szkoda ubijać?
Aspirant
ah ten muro... jest rzucone zapytanie czynie dolaczylibysmy do w.w ...........
Aspirant
kulik 1 i ostatnie ostrzezenie! za 2 razem wylecisz z klanu jak bedziesz kradl polskim sojom swinie itd