Forum klanu DEATH POINT
Strony: 1
Witam wszystkich. Byæ mo¿e zamie¶ci³em ten w±tek w trochê nieodpowiednim miejscu, ale chcia³bym aby ka¿dy móg³ skomentowaæ tu, kroki naszych wspó³klanowiczów, którzy jego zdaniem zachowali siê nieodpowiednio, b±d¼ te¿ kroki naszego zwierzchnictwa. I nie chodzi mi tu o wytykanie b³êdów lub przekonywanie kogo¶ do swoich racji. Chodzi mi raczej o czyste po prostu pojechanie sobie na maksa i ubawienie innych swoimi komentarzami. Proszê nie braæ tych postów pod uwagê w ¿adnym wypadku. To ma byæ takie g³o¶ne my¶lenie XD.
NIE KOMENTUJCIE PISZCIE W£ASNE PRZEMY¦LENIA XD
Mo¿e zacznê hehe. Mianowicie dnia dzisiejszego, czyli Anno Domini 01.03.2009 wszed³em sobie na katakumby naszego klanu. Zdziwi³ mnie i rozbawi³, ¿eby nie mówiæ za¿enowa³ fakt przyjêcia do naszego klanu ponownie go¶cia o nicku laska202. O ile w przypadku ¿o³nierze krok by³ najbardziej s³uszny, bo ten cz³owiek wie jak siê gra w t± grê i po co siê w ni± ³upie po kilka godzin dziennie, to w przypadku laski to muszê przyznaæ, ¿e ten krok to jest totalna pora¿ka. Nie chcê obraziæ nikogo, ani poni¿yæ, ale jak kto¶ chce w t± grê graæ ¿eby tylko po prostu graæ i wkurzaæ innych to niech sobie idzie i sk³ada podania do innego klanu, a najlepiej do ¿adnego XD, bo w innych klanach te¿ pewnie, jeszcze tego nie udowodniono, ale s± pewne podejrzenia, ¿e s± ludzie którzy chc± tworzyæ pewn± wiê¼ miêdzy sob± i nie bêd± odpisywaæ jak kto¶ przez pó³ godziny gry pisze na czacie "pomó¿ zbieraæ..... pomó¿ ekspiæ..... pomó¿ zbieraæ..... pomó¿ ekspiæ.......", a jak w koñcu wszyscy umêczeni olewaj± go, to siê obra¿±. Chcemy, ¿eby nasz klan by³ silny i liczny, ale nie znaczy, ¿e mamy przyjmowaæ do nas ka¿dego, kto nie wiadomo który raz podanie z³o¿y, a który odszed³ od nas wcze¶niej za przyczynê podaj±c absolutny brak pomocy i brak sympatii ze strony wspó³klanowiczów. Jak mo¿na siê z¿yæ i polubiæ tak± osobê, niezale¿nie nawet od wieku, która potrafi pisaæ tylko tyle? Wieczne pretensje i roszczenia!! I tylko daj i daj, a sam to zawsze za s³aby i za s³aby.... to daj jeszcze i jeszcze hehe no kurde taka prawda. Wiêc nie zdziwcie siê gdy za kilka dni siê znów kto¶ obrazi i to bêdzie laska202. Rozumiem Petera bo mia³ chocia¿ szczytny cel, nie wysz³o, ale próbê zaliczamy hehe. Za³o¿enie w³asnego klanu to mo¿e byæ prze³omowy moment dla ka¿dego gladiatora, ale nie ka¿dy jest na to gotowy i nie mo¿na mieæ do nikogo pretensji o to, ¿e spróbowa³. Ale laska202, no ja nie mogê, hehe to ju¿ jest naprawdê przesada przyjmowaæ go z powrotem. Nie wiem czy to draco czy kto go przyj±³, ale zlitujcie sie.... ¿arty ¿artami, po¶miali¶my siê trochê, hasz siê na nim wy¿y³ hehe, ale ju¿ wystarczy tego typu ¿artów. To nie sprzyja dobrej atmosferze wewn±trz klanu. Hasz nie zostawi na nim suchej nitki i on znów siê obrazi, a przecie¿ ja go nie poprê i nie powiem, ¿e go lubiê, bo mówiê zawsze to co my¶lê, a prawda jest taka, ¿e my¶lê, ¿e go nie lubiê i ¿e go nie polubiê hehe bo za co? Wiem jest m³odszy, ale to nie ma znaczenia. Tutaj licz± siê pewne warto¶ci, których pewnie w³a¶nie z powodu m³odego wieku jeszcze nie prezentuje. Nie jego wina. Ale nasz klan to nie ¿³obek dla niedowarto¶ciowanych gladiatorów, to klan dla pe³nowarto¶ciowych osób, z których ka¿da wnosi do naszej ma³ej spo³eczno¶ci co¶ niepowtarzalnego, co¶ wyj±tkowego i naprawdê warto¶ciowego. Spo³eczno¶ci gdzie rodz± siê mo¿e nawet zal±¿ki sympatii, zaufania, wspó³czucia, poczucia bezpieczeñstwa i innych uczuæ. Nale¿y je znaæ i rozumieæ a najlepiej to je prze¿ywaæ..... z ca³ym klanem
Pozdro... powtarzam ..... nie komentowaæ XD HEHE
Ostatnio edytowany przez sulik (2009-03-02 00:49:27)
Moderator
wiet tak przepraszam za b³edy pisze aro
MOJE PRZEMYSLENIA
nie widze sensu ubiegania sie o zapomogi ze ja prosze i ty prosisz to jest bezcelowe 2 tygodnie jestem teraz prawie non stop bo jestem na urlopie wiec nie proscie tak samo skonczcie z tymi holernymi pod hwytami w sprawie zapomogi nadejdzie czas to dostaniecie a niee ze ja mu pomoge i pisze w klanie i ze ja mu pomoge on mi pomug³ i na zmiene za takie cos nie bedzie zapomogi zapomogi som dzielone uczciwie alenie zaawsze jest morzliwosc wszyskim dac a pozatym jak mnie niema to daje drako i nie piscie ze jestem super bo to i tak nic nie zmieni jestem osobom co jest bez wp³ywowa ten co zas³urzy to bedzie mia³ pisze z paroma osobami na gg wiec wiem kto sie udziela kto pomaga i kto pierdzi w sto³ek a tak samo jestescie s³abi walicie po 2 gladiatoruw i poco wam to macie kase rzeby wydawac na niego jest pre osub co som upierdliwi nie wymienie kto ale sie domyslom wiec nie meczcie pomurz pomurz i tak dalej w 2 lidze bedzie odemnie pomoc oczywiscie ale jak bedzie wiecej ludzi narazie szlajac sie po scianah i zbierac skrzynki i tak dalej poco mam isc z koms walczyc ps w 3 osoby i co nas zabije 1 typek to strata z³ota musicie walczyc sami rozumim 3 lige bo durzo osub i jest ogranicznik a w 2 to niema ogranicznika jak by by³ to spoko a takto bic i ucekac jak ktos goni a nie pomurz pomurz bo mnie meczy rozumie was mnie terz t³ukom ale co jestem zas³aby jheszcze i musze miec ludzi kturzy pomogom a nie tylko im pomagac a tak wogule to co to jest ja niema z³ota pomurz to tak sie rzondzic zeby by³o ja w obozie minimum zawsze zostaiam 2 k z³ota na wrazie czego wiec zastanuwcie sie nad tym nikogo nie hca³em urazic ale jak jest taki wontek to pisze tak ps pomoc zacznie sie w 2 lidze jak sulik do³onczy lub pato zacznie net hodzic bop w pojedynke to niewiele zdzia³ac morzna
wiec brac sie do roboty i nie wkurzac tylko dzia³ac
pozdro aro dzienkuje za uwage i przepraszam za b³edy oraz haotycznom wypowiedz
Podinspektor
SPRZEDAM OPLA CORSE B 1.2 B+G 93R:)
cod9, taki ziomu¶ nie wiem sk±d siê wzi±³ w 2 lidze otó¿... zawalam se z cyn± i butami gdy nagle cod9 wbiega na arenê, a dla mnie ma ¿ó³t± gwiazdkê, po czym pruje ostro w moim kierunku, przy czym energia na full. Co jest?? My¶lê, zaraz ³omot dostanê?? uciekam, biorê ogieñ i spec umiejêtni¶æ, a mia³em ju¿ koksa 3, a on koks 2 i nie wymiêka, atakuje ostro!! no to ja kontratak!! kilka zwodów, chwila wahania, uderzam iiiiiiiiii........s³uchajcie!! cod9 ma...... 3,7 mln obrony w 2 lidze hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahah XD
Podinspektor
sulik tego typa la³em w 3 lidze mo¿e z 60 razy, jest tak beznadziejny ¿e a¿ ¿al patrzeæ. A najlepsze jak kiedy¶ we 4 z klanu chcieli mnie naklepaæ, on, drugi koks i 2 chudzielców, to by³o piêkne 4 twardzieli po 10 sekundach pozamiatane, ale ambitni byli wrócili... i znowu zaklepani s³odkie to by³o A ty juz koks 3??
Nadinspektor
koles o nicku brutal 127 ( to bylo jeszcze w 4 lidze) leci na mmnie ze sztyletem falcata stopem ognia i miechem (wiem bo akurat zebral) i zabral 4 tys hp. ludzie myslalem ze spadne z krzesla a ja na gladiusie mialem stop z cyny i zabralem mu 1/10 hp czyli ze kolo raczej nie kial zbroi wiec sie zdziwilem jak on sie dostal do tej 4 ligi
Strony: 1