Forum klanu DEATH POINT
Ja juz na szczescie wrocilem do klanu i zaluje ,ze odszedlem na te 2 dni,tak naprawde odszedlem do najsilniejszego klanu w Polsce,ale co z tego,nie mialem rzadnej satysfakcji z gry,bo tak naprawde opuscilem jak dla mnie najlepszy klan i kolegow,Moja sugestia jest taka,nie opuszczajcie klanu,bo i tak wrocicie do niego,Ja popelnilem taki blad i juz napewno takiego bledu nie popelnie
Moderator
pohwalam poco zmieniac klan skoro jestescie tyle czasu z nami witam was sredecznie juz wrucilem i trzeba zrobic z tym bajzerem porzondek np. hajparkem
Cze¶æ. Jestem nowa w waszym klanie. I muszê przyznaæ, ¿e bardzo mi siê tu podoba. Mam na imiê Ewa, mam 22 lata. Mieszkam w Olsztynie i Krakowie. Obecnie studiuje, i pracujê. Ostatnio w wolny czas zamiast na imprezach, gram w grê. Nie¼le wci±ga ta gra! :-P
Siema wszystkim, zaprosi³ mnie do klanu PUTERKI i czekam na przyjecie podania Przeczytalem caly ten watek i widze ¿e w klanie >DP jest dobry klimat ^_^ Jestem Bodzio mam 23 lata i mieszkam we Wroclawiu. Lubie jezyki obce i wio¶larstwo. Moje GG 9462793. Pozdro dla ekipy!
A tutaj screen mojej postaci:
Ostatnio edytowany przez Mamut23 (2009-04-14 20:05:50)
M³ot z³oty jest na lvlu 116 tak jak na screenie
A ¿e chcia³bym mieæ wiêcej pkt. obrony to pewnie zgadzam siê Ale cholernie mi ciê¿ko w 2 lidze, tylko 3 rodzaje botów jestem w stanie ubiæ a do reszty to nawet nie podchod¼ Koksa 3 mam od 2 dni wiêc mo¿e teraz troche siê poprawi.
M³odszy aspirant
Siemanko!
Nazywam sie Mateusz i mam 21 lat:) Aktualnie jestem ¿o³nierzem wojska polskiego;)z grami online mam stycznosc od bardzo dawna!Gdyby ktos chcia³ cos wiecej wiedziec o mnie to prosze pisac i pytaæ
Pozdrawiam
M³odszy aspirant
Dziekuje za mi³e przywitanie:) postaram sie aktywnie wryc w ¿ycie forum:) pozdrawiam