Forum klanu DEATH POINT
M³odszy aspirant
Siemka mam na imiê Natalia mam 18 lat jestem z wa³brzycha i trenuje sztuki walki a mianowicie zapasy
Jakie karate?? Ja kiokuszin trenowalem przez 4 lata. teraz ju-jitsu brazylijskie trenujê w Lublinie i powiem Wam, jak lubicie sztuki walki i macie mozliwo¶æ trenowaæ wlasnie to, tooo jest to absolutnie najlepszy wybór. powaga najcie¿sze treningi i mo¿na siê nauczyæ swietnie walczyæ. Jak nie ju-jitsu, to polecam jeszcze vale-tudo, Ci go¶cie te¿ nie¼le wymiataj± ale tam jest wiêcej mordobicia, a mniej pracy nad psychik± i technik±. Bardzo szanujê i cenie ludzi, którzy po¶wiêcaj± swój czas na doskonalenie siebie w tym kierunku bo wiem, ¿e to twardy orzech.
Jezeli chodzi o Warszawe to polecam street boxing,polaczenie wszystkich walk:
http://streetboxing.prv.pl/
Aspirant
26 lat £owicz. prawie rok karate do tsunami(kicha nie polecam), obecnie nic nie cwicze chyba ze zmienie prace za 2 lata to moze cos zaczne ;p to tyle o sobie. pozdro ziomki
Starszy posterunkowy
Mam 14 lat.Jestem w druzynie pi³karskiej.Mieszkam w tym samym bloku co polo on mnie nak³oni³ zebym w to gra³.pozdro
Posterunkowy
mam 24 lata mieszkam w toruñu
Starszy posterunkowy
mam na imie fabian mam 12 lat jestem sasiadem polo mieszkam w urszulinie lubie grac w gladuw kocham cale DP
Elo all .Razor1. Mam na ime Kuba mam 19 lat mieszkam w Rzeszowie ^^ .. Gram w wiele gierek FpS ... Ale gladiatorzy2 najlepsza I to tyle
DP:"Bo ten kto nie z nami To przeciwko NAM"
widac jestem najmlodszy mam zaledwie 15 lat ale mam za soba duzo gier miedzy innymi metin2 lub seafight tagrze kilka nie internetowych gier ale to nie wazne nie jestem zbyt aktywny w klanie moze dlatego ze jestem mlody i sie dopiero ucze ale mysle ze ten zorganizowany klan duzo zrobi